keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pohdiskelua

En oikein tiedä, mitä kirjoittaisin. Asiaa olisi paljonkin, mutta liekö tämä helle tekee sen ettei ajatus oikein meinaa luistaa. Tai unenpuute... Minä nukun ihan liian vähän. Tiedän sen itsekin, mutta silti illalla vitkuttelen nukkumaan menoa niin pitkälle kuin mahdollista. Vaikka väsyttäisi, niin vielä voisi katsoa telkkarista jonkun sarjan tai pelata tietsikalla pari Mahjongia. Pitäisi yrittää muuttaa tapojaan, mutta helpommin sanottu kuin tehty - yläasteaikana olin jo samanlainen vitkuttelija... Pari yötä on taas mennyt 4-5 tunnin unilla. No, eilisiltaiseen valvomiseen on "hyvä" syy, kun kävimme siskojeni kanssa katsomassa Twilight - Epäilys, ja leffa alkoi 00.03 - tämän vuorokauden puolella. Oli kyllä omassa sarjassaan aivan loistava leffa.

No, nyt kun päästiin itse aiheeseen, eli vampyyreihin, lisään tähän vielä pari juttua. Tällä hetkellä telkkarista tulee kaksi loistavaa sarjaa: True Blood ja Moonlight (kuvassa vas. Moonlightin päähenkilö Mick St.John eli näyttelijä Alex O'Loughlin). Harmikseni Moonlightia ei ole tehty kuin yksi tuotantokausi (mutta eivätpä amerikkalaiset tunnu muutenkaan ymmärtävän hyvän päälle, kun esim. Lipstick Jungle jäi kahteen kauteen) mutta nautitaan tästä niin kauan kuin sitä riittää :). True Bloodista sen sijaan alkoi vastikään toinen kausi, ja kolmas kausi starttasi hetki sitten USAssa.

Vampyyri-innostukseni alkoi jo ala-asteella kun luin Pikku vampyyri-kirjoja. Veren vangit-elokuva täytyy tietysti myös mainita tässä yhteydessä. Buffy, vampyyrintappaja oli silloin paras sarja mikä tuli telkkarista, ja taisinpa nauhoittaa kaikki jaksot mitä silloin tuli MTV3:lta. Sitten jotkut fiksut tekivät aivan käsittämättömän typerän päätöksen ja sarja siirtyi SubTV:lle, eikä se näkynyt meillä silloin. Angel tuli myös aikanaan tv:stä.

Jaa. Mutta jos vielä sananen itse blogin aiheesta ;). Eilen kävin ekan kerran siellä puistozumbassa. Kivaahan tuo oli, siitä ei pääse mihinkään, vaikka ihan niin "oikein" ei kaikkia liikkeitä voinut tehdä kuin kunnon alustalla. Kerran meinasin nitkauttaa nilkkani kun astuin tosipieneen kuopantapaiseen. Oli muuten paljon porukkaa, varmaan lähemmäs 40 zumbailijaa, ja aika moni oli outo kasvo eli oli varmaan mökkiläisiäkin joukossa. Aurinko porotti täysillä (vaikka zumba oli illalla 18.30 alkaen) ja zumban loputtua oli vähän heikko olo. Seuraavalla kerralla täytyy varata mukaan jotain muutakin kuin vettä. Ihan täysillä kyllä vedin enkä himmaillut yhtään vaikka hiki tuli jo pelkästä ajatuksesta :D.

Eclipse-kuva täältä.
Moonlight-kuva täältä.

3 kommenttia:

 1. Siis lisää vampyyrihenkisiä blogituttavuuksia! Minä en valitettavasti ole nähnyt vielä Eclipseä, mutta aiemmat kyllä ja kaikki ne kirjatkin on minulla sekä englanniksi että suomeksi. Pitihän sitä tarkistaa, etää minkä verran suomennuksesta oli tipahtanut asiaa matkan varrelle. Aika vähän itse asiassa muissa paitsi viimeisessä, jonka suomennos on surkastunut versio englanninkielisestä ja silkkaa rahanhukkaa siis.

  Puistozumba tosiaan asettaa aika tavalla rajoitteita ohjelmalle. Siksi ne minun videoissanikin näkyvät ohjelmat on aika paikallaanpysyviä. Ei tosiaan tarvitse paljon muhkuraa maahan, että tuntuu pahalta moni juttu.

  Vettä ehdottomasti täytyy olla mukana. Meillä onneksi pihassa löytyy varjoa aika hyvin keskiviikkozumbaan, mutta siinäkin tarvitaan vettä useampaan kertaan tunnin aikana.

  VastaaPoista
 2. Minä en ole lukenut Twilight-kirjoja - vielä. Siskolla on ainakin kaksi ensimmäistä, pitäisi pyytää ne lainaksi :).

  VastaaPoista
 3. Kaikki vamppikirjat/leffat myös täällä väijytty :) Buffyn koko 6. kausi ja ihka eka VHS:kin löytyy. Rakastin Buffya ja Spikea ja ihan vähän Angeliakin.

  Hahaa, arvaa kuka luisti puisto-Zumbasta "liian kuuma" -tekosyyllä. Näitähän on riittänyt! Täytyisi väijyä myös tuo Moonlight, uusi tuttavuus. Mulla on kaikki Twilight-kirjat englanniksi, mutta pidän leffoista kirjoja enemmän. Stephenie Meyerin tyyli kirjoittaa on vähän korni.

  VastaaPoista