keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

50-haasteessa eka kymppi täysi

Nonni, 50-haasteessa on ensimmäinen kymppi täynnä. Zumbaa, kävelyä ja pesistä. Ja pari kertaa pyöräilyä. Pitäisi tässä kesäloman aikanakin vähän yrittää käydä pyörälenkillä, ettei sitten taas töihin polkiessa tulisi takalisto niin kipeäksi...

Päivällä aloin olkkarizumbailemaan, vartin jälkeen kuului makkarista "äittä". Kuopus siis sängystä pois ja jatkuu - tai ainakin yritin jatkaa. Hien sain kyllä pintaan mutta keskittyminen meinasi vähän olla vaikeaa kun piti yhtä 1½vuotiasta seurata missä hän liikkuu, etten hyppinyt varpaille... Ja sitten tietysti puhelin soi, ja lopetin 35 minuutin kohdalla. Kulutus oli kuitenkin ihan ok, 285 kcal ja sykkeet 122 keski ja 149 max. Ja siis ekaa kertaa tein tuota Poweria. Siinä muuten on musiikki kamalan hiljaisella, pitäisi laittaa ihan kunnolla ääntä telkkariin että kuulisi musan kunnolla. Mutta jos vaikka huomenna uudestaan, tulisi askeleet ja sarjat tutuiksi... tai jos vaikka tekisi sen oman zumbailumusalevyn ja vetäisi koreografiat ihan omasta päästä ;).

Iltasella oli sitten LadyPesiksen vuoro. Tällä kertaa meitä olikin niin paljon että saatiin ihan täydet joukkueet kasaan peliä varten. Vakaa aikomus oli käydä vielä illalla lenkillä mutta tulin siihen tulokseen että pesiksessä tuli juostua jo ihan tarpeeksi yhdelle päivälle, sekä pallon perässä että pesältä toiselle. Tällä kertaa oli sykemittarikin mukana - 1,5 tunnin kulutus oli 580 kcal ja sykekin nousi maksimissaan 173 bpm, ei ihme että välillä hengästytti ;). Keskisykekin oli 113 vaikka seisoskelua tuli aika paljon ulkokentällä ollessa. Koko ajan pidin kuitenkin pientä liikettä päällä, ettei syke laskenut alle 100. Mutta on tuo pesis vaan kivaa :). Yläasteaikana pelattiin mukavalla tyttöporukalla piirisarjassa kolmena kesänä, sitten vaan tuli tämmöinen harmittavan pitkä 12 vuoden tauko etten edes lyönyt palloa kuin ihan muutaman kerran. Nyt on sitten taas hyvä jatkaa, tämä Ladypesis on sopivan leppoisaa eikä mennä otsa kurtussa - vaan suupielet hymyssä :). Ja kaiken tietysti kruunaa syyskuun alussa olevan LadyPesis-turnaus Turussa, josta jatkamme sitten risteilylle ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti