torstai 24. kesäkuuta 2010

Puistojumppaa

Tänä aamuna läksin pirteänä yhdeksäksi Rantapuistossa pidettävään puistojumppaan. Jaloissa tuntui vielä vähän eilen illalla tekemäni kävely-hölkkälenkki ja jumpan lopussa tuntui ettei jalat enää nouse nurmikolta mihinkään - mutta silti tuntui hyvältä. Osansa varmaan teki erittäin lämpimästi paistava aurinko, hiki valui ja juomista meni melkein yhtä paljon kuin zumbatunnilla. Olipa ensimmäinen kerta kun jumppasin ulkosalla, mutta ei varmasti viimeinen :). Kun kävelin kotiinpäin, tarkistin sykemittarin lukemat: kulutus oli peräti 530 kcal! Sykekin pysytteli aika korkealla vaikka välillä tehtiin lihaskuntoliikkeitä, keski 129 ja max 165. Oli aika mukava aloitus päivälle :). Toivottavasti ensi viikolla on torstaina hyvä ilma niin täytyy vielä lähteä aamujumppaan kun kerta pääsee, sitten kun kesäloma loppuu niin päivät menee töissä... Ja ensi tiistaina on ehdottomasti mentävä puistozumbaan!

2 kommenttia:

  1. Olet liikuntaidoli! :) Fressissä on ilmainen tutustumisviikkotarjous elokuun puoliväliin saakka nettikupongilla. Pakko käyttää, koska Porrassalmenkadun Fressi on vaikuttava. Oletko käynyt?

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos :).
    En ole Fressissä koskaan käynyt. Voisihan sitäkin kokeilla, vakituiseen ei ole mahdollista käydä kun meiltä tulee Mikkeliin matkaa 45 km suuntaansa. Kesällä tuon hurauttaa reiluun puoleen tuntiin mutta talvella menee vähän enemmän aikaa.

    VastaaPoista