sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

What a feeling :)!

Tänään olikin hyvä päivä :). Eilisen pallojumppailun jäljiltä etenkin vatsa-, pakara- ja reisilihakset ovat kipeinä. Ajattelin jo että mitä zumbailusta tulee kun paikat on valmiiksi hellänä. Sellaiset ajatukset olivat ihan turhia - zumbatunti oli aivan mahtava :D! Mukana oli kaksi uutta kappaletta sarjoineen, ja onneksi toinen niistä poisjääneistä oli se mistä en tykännyt yhtään. Olo oli kaikkensa aivan loistava, ja tuntui että pomppua olisi riittänyt jaloista vaikka muillekin. Nyt sykkeetkin olivat siellä "normaalilla" tasolla (keski 138, max 165) ja kulutus 55 min aikana 528 kcal. Oikein harmittaa, että ensi viikolla ei ole yhtään zumbatuntia (jos en tiistai-iltana mene sinne puistozumbaan, ja sehän riippuu sitten säästä...). Täytyy siis harrastaa kotizumbaa, tietokoneelle on jo siirretty cd-levyiltä hyviä zumbaan sopivia biisejä ;). Omat lempparini on salsa, reggaeton ja cumbia.

Ja sitten se core. Sitähän se oli, vatsa- ja selkälihasten reenausta (lankkua tehdessä syke nousi 130 bpm - ja jos vatsalihakset olivat jo valmiiksi kipeät, niin en uskalla edes ajatella mitä ne on aamulla...), ja puolet ajasta venyteltiin. Se oli ihanaa! Ihan liian vähän tulee kotona venyteltyä, kun ei jotenkin vaan malta. Sitä paitsi venyttelyä on turha edes suunnitella tehtäväksi silloin kun lapset on hereillä - käypä vaan lattialle pitkäkseen niin ei mene kuin sekunnin sadasosa niin on vähintään yksi pienimies kiipeilemässä päällä ;).

Lopuksi vielä yhteenveto tämän viikon liikunnoista (eli vko 23). Huomenna taitaa olla lepopäivä, jos en sitten kävelylenkillä käy :).


Liikuntapäivät: 5
Liikuntakerrat: 7
Liikuntoihin käytetty aika: 4h 50min
Liikunnalla kulutettu energia: 1896 kcal (sykemittari oli mukana ainoastaan sunnuntaina eli muut kulutukset ovat Kiloklubin "arvioita")

2 kommenttia:

  1. Onnea projektiin - tosi hyvät liikunnat! Ja Zumba <3 Jumppapallo on ollut hyvä ja törkeän tehokas kaikissa liikkeissä. Ja paras juttu on se, että sitä on helppo käyttää myös telkkaria ja leffaa väijyessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Zumba on tosiaan tällä hetkellä se ykkönen. Eilenkin kun tuli päivällä telkkarista Zumba-mainos niin piti jättää sille kanavalle kun ei sieltä muutakaan tullut - tietysti telkkarin olisi voinut laittaa kokonaan kiinni mutta oli kiva katsoa sitä mainosta kun kaikki hehkutti miten kivaa ja tehokasta se on :D.
    Jumppapallon otan nyt ihan säännölliseen käyttöön. Kunhan tässä opin nuo kaikki liikkeet kunnolla (tai siis opin - lähinnä että muistan kaikki...) niin sen kanssa onkin tosiaan helppo reenailla sitten vaikka sitä leffaa katsoessa :).

    VastaaPoista