torstai 10. kesäkuuta 2010

Pieni tauko...

... takana päin, onneksi :). Otin viime sunnuntaina tatuoinnin (lapaluun kohdille - tuo orkidean vieressä oleva perhonen on 10 vuotta vanha ja kukka siis uusi), ja käsky kävi ettei muutamaan päivään saa hikoilla. Sunnuntain zumban jouduin jo perumaan, enkä eilen vielä uskaltautunut pesäpalloa pelaamaan koska lyödessä tulee kuitenkin sen verran venytystä tuonne lapaluun tietämille että katsoin paremmaksi olla turhaan viruttelematta ihoa. Eilen kävin kuitenkin 45min lenkillä iltamyöhällä, oli aivan ihana ilma, linnut lauloi ja kukat tuoksuivat. Itikoitakin oli ihan riittämiin mutta en antanut niiden häiritä matkantekoa. Seuraavan lenkin taidan tehdä rantatietä pitkin ja ihailla kauniita maisemia. Hitsi vieköön kun en omista digipokkaria eikä tuota järjestelmäkameraa viitsi raahata mukana (tai sitten pitäisi heittää reppu selkään...), olisi kiva ottaa luonnosta kuvia :).

Tänään on vuorossa siis zumbailua. Aamulla kävin lasten kanssa leikkipuistossa ja siinä viereisellä nurmialueella (eli Rantapuisto) oli puistojumppa menossa. Kun olisi lapsille sen jumpan ajaksi joku joka vähän katsoisi perään, menisin myös jumppailemaan. Kolme kertaa ehtisin siinä vielä käydä, kun se on aamulla klo 9-10. Tuolla Rantapuistossa on myös puisto-zumbaa tiistai-iltaisin. Jos ensi tiistaina on hyvä ilma niin taidan käydä kokeilemassa, vaikka ensin ajattelin ettei se siinä nurmella voi onnistua, mutta viimeksi siellä oli kuulemma ollut noin 30 innokasta zumbaajaa :).

Ja niin, minulla on nyt kesäloma :)! Maanantaina meillä alkoi uusi arki kun minä jäin kotiin lomailemaan ja mies lähti kahden vuoden kotonaolon jälkeen töihin. Sitten heinäkuun mies on taas kotona kun minä palaan loman jälkeen töiden pariin, ja elokuun alusta pitäisi pojat viedä hoitoon kun olemme molemmat sitten töissä. Ja töissä olemme siis samassa paikassa, tai ainakin samalla työnantajalla, jos ei työpiste ole sitten aina sama. Ostakaahan kaikki itsellenne ja lapsillenne Kuoman kenkiä, niin meillä riittää töitä ;)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti