perjantai 18. kesäkuuta 2010

Edistystä

Minulla oli tässä kuukauden "tauko" Kiloklubeilusta - en siis merkannut syömisiä mihinkään ja täytyy tunnustaa, että painokin pääsi parilla kilolla nousemaan. Kelpaako selitykseksi se, että äitini täytti toukokuun puolessa välissä 50v ja tietysti sitä piti juhlistaa moneen otteeseen ;)? Pääsin kuitenkin takaisin samaan painoon mihin olen nyt jo huhtikuun lopulla päässyt, ja siihen riitti se että jätin ne pikkuleivät ja karkit syömättä, mihin meinasin taas retkahtaa - siis siihen välivälipalojen ja iltaiseen naposteluun. Nyt olen taas tämän viikon maanantaista täyttänyt ruokapäiväkirjaa ja tadaa, vaa'alla näkyi uusi lukema: 88,7 kg eli pudotusta on nyt kaikenkaikkiaan -10,3 kg tammikuun 18. päivästä lähtien :). Vielä olisi se reilu 8 kg jäljellä tavoitepainoon. En kuitenkaan aio sen kummemmin vaivata päätäni tuolla painolla, se putoaa sitä vauhtia kun on pudotakseen. Yritän vain pitää nyt syömiset kurissa ja liikkua entiseen malliin.

Kumma juttu muuten on mielestäni se että vyötärönympärys ei ole muuttunut mihinkään kahteen kuukauteen. Muuten olen huomannut kyllä kiinteytymistä, mm. jalat alkaa kohta olla ihan ok-näköiset (suonikohjuista ja selluliitista huolimatta ;) kun lihaksia on tullut ihan selvästi lisää. Jalat minulla ei ole ikinä ruskettuneet, tosin en kauheasti tykkää niitä esitelläkään joten olen ottanut avuksi kevyesti päivettävän kosteusvoiteen. Garnier Summerbody antaa suht luonnollisen näköisen ruskettuneen sävyn iholle, ja minullakin on jalat siis tosi vaaleat luonnostaan. Muualle en ole tuota rasvaa laittanut, käsivarret, niska ja dekolteen alue ruskettuu sitten kun saa aurinkoa :). Mikään auringonpalvoja en kyllä ole, tykkään enemmän touhuta jotain auringonpaisteessa niin rusketuksestakin tulee tasaisempi.

Garnier-kuvan lähde täällä.

3 kommenttia:

 1. Eclipse-liput on myös jo varattu! Sullahan paino tippuu tosi hyvin. Täytyy yrittää tonne puisto-Zumbaan, se kuulostaa kivalta. Ja sitten tänne tulee elokuussa Zumba-tour. Kun ei vieläkään ole saanut muuten zumbailtua... :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tippuuhan se, ainakin toistaiseksi - olen tässä samalla opetellut sitä itsekuria ettei ihan kaikkea tarvitse laittaa suuhun mitä kaapista löytyy :)...
  Täytyykin tehdä tuohon itseä varten ihan jonkinlainen tapahtumakalenteri että muistaa kaikki zumbatapahtumat ja muut mitä on tulossa!

  VastaaPoista
 3. Onnea saavutuksesta! Olisi kiva jos liikuntainto iskisi nyt vihdoin. Rusketusta ja Eclipsea odotellen...
  T. Suonikohju-Subbari

  VastaaPoista