keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pikainen päivitys

Täällä ollaan :). Tuntuu ettei tähän koneelle kunnolla ehdi kuin vasta silloin kun pitäisi jo lähteä nukkumaan - niinkuin nytkin. Kello on taas jo vaikka kuinka paljon, ja herätys on aamulla klo 5.40...

Viime viikolla menin torstaina ja perjantaina pyörällä töihin, samoin tänään. Matka on sopiva 4 km suuntaansa, aamulla sen polkaisee vartissa kun on alamäkeä enemmän. Kotimatkaan kuluu aikaa muutama minuutti enemmän, kun kierrän mutkan kautta kotiin ettei tarvitse polkea tuota järjetöntä ylämäkeä minkä kävelykin nostaa hien pintaan ;).

Käytättekö te kypärää pyöräillessänne? Minä tunnen itseni ihan kummajaiseksi tuolla kylällä pyörän kanssa liikkuessani, kun kypärä on päässä. Niitä kun on annettu vain se yksi kappale, niin haluaisin sen pitää vielä mahdollisimman kauan... siis pääni ;). Kypäriä kun saa aina uusia, mutta päitä ei.

Ajatuksia olisi vaikka kuinka paljon mistä tänne pitäisi kirjoittaa, täytyy joku ilta yrittää ehtiä tähän koneelle paremmalla ajalla.

Mutta aloitan huomisen taas pyöräillen, jos ei ihan kauhiasti sada vettä puolen seitsemän jälkeen :).

7 kommenttia:

 1. Moi!
  Mä käytän aina kypärää pyöräillessä. Aina voi sattua ja tapahtua. Ei ole edes itsestä kiinni jos jotain tapahtuu. En uskaltaisi lähteä ilman kypärää ajelemaan! Ei siinä paljon ulkonäköään mieti sillä hetkellä..

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Eikä siinä pyörällä sitkuttaessa muutenkaan välttämättä kovin hehkeä ilmestys ole, puuskuttavana ja naama punaisena ;)... Tänään oli kyllä ilahduttavan monta kypäräpäätä liikkeellä :).

  VastaaPoista
 3. Mä en pyöräile tällä hetkellä just sen takia, etten omista kypärää. En haluu riskeerata mun yhtä elämää siihen että vaikka mä en ite törttöilis niin joku muu voi tehdä niin. :D Ihan naurettavaa se, ettei käyttäis kypärää sen takia vaikka vaan että ne on aika rumia. Mieluummin oon se ruma kypärä päässä ku esim. kuolen!

  VastaaPoista
 4. Sanopa Tiia muuta! Nyt kun tässä on miettinyt mitä hölmöä tuli joskus teininä tehtyä (mm. ratsastin talvella toppahaalari päällä ilman satulaa - ja ilman kypärää - maastossa hevosella, joka ei ollut sieltä kaikkein varmimmasta päästä...) niin oikein ihmetyttää ettei koskaan ole sattunut pahemmin!
  Nyt olen huomannut senkin, että pyörällä liikkuessa autoilijat ei ota kauhean hyvin huomioon. Sitä kun on tottunut siihen että lastenrattaiden kanssa annetaan mennä tiestä yli jne, niin eilen meinasin ajaa pyörällä yhden auton kylkeen kun se pysähtyi puoliksi suojatielle! Meinasin jo sen auton takaa ajaessani potkaista takapuskuriin mutta maltoin mieleni ;).

  VastaaPoista
 5. Tiian blogista joskus päädyin tänne ja aina silloin tällöin olen piipahtanut uudestaan. Pyöräilykypäräkysymys sai tällä kertaa jättämään oikein kommentin :) Minä olen käyttänyt kypärää kohta vuoden. Alkuun se tuntui oudolta, mutta nyt kyllä huomaa muutaman metrin jälkeen pään tuntuvan liian kevyeltä, jos kypärä unohtuikin kotiin.

  Sulla on muuten mun musiikkimaku ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva Ammi kun jätit merkkiä käynnistäsi :).

  VastaaPoista
 7. Harvemmin tulee jätettyä viestejä, vaikka lueskelenkin aika monia blogeja. Vaihdoin tuonne omiin tietoihini toisen blogin, jos satuit aikaisemmin katsomaan, niin vei koirasivuille. Tervetuloa vierailulle :)

  VastaaPoista