torstai 6. toukokuuta 2010

Kevät!

Ihanaa, tänään oli oikein keväinen ja aurinkoinen päivä. Harmi vaan että puoli neljään asti sitä piti katsella vain sisätiloista... Töitten jälkeen kävin kuitenkin lasten kanssa 45 minuutin lenkillä, eli ipanat rattaisiin ja menoksi! Bongasin kevään ensimmäiset leskenlehdetkin ojanpientareella, harmi ettei ollut omaa kameraa mukana, siksi piti etsiä netistä hyvä kuva ;).

Olen pitänyt sykemittaria mukana yleensä aina lenkillä ollessani, niinpä tälläkin kertaa viritin sykevyön paikoilleen ja ulos päästyäni laitoin kellon päälle. Ensin sykettä ei löytynyt ollenkaan, ja sitten kun se löytyi, mittari näytti 190 ja 225. Pitää juu varmaan paikkansa. Patterit siinä ei pitäisi vielä olla lopussa kun ne on vaihdettu pari kuukautta sitten - ei kai ne näin nopeasti kulu?! Vai eikö tuo sykevyö kuitenkaan tykkää konepesusta, vaikka käyttöohjeissa siihen annettiin lupa? Huomisella 1½h zumbatunnilla sykemittarin on paras toimia kunnolla!

Iltasella kävin vielä rehkimässä tallihommien parissa. Karsinoita siivotessa ja turvetta lapioidessa saa mukavan pienen hien pintaan ;).

Ja huomenna tosiaan ohjelmassa 1½h Zumba Marathon :). Tänään jätin zumban väliin, jos olisin antanut tunteiden viedä niin olisin löytänyt itseni salista mutta järki onneksi voitti tällä kertaa ;). Ei liikaa liian nopeasti...

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti