tiistai 4. toukokuuta 2010

Onko liikaa vai ei?

Täällä taas, keskellä yötä, vaikka nukkumassa pitäisi olla jo kun aamulla on aikainen herätys töihin. Mutta ihan pieni blogipäivitys vaan...

Mietin tässä tänään että tuleekohan liikaa korkeatehoista harjoittelua pienen ajan sisään, kun hoksasin varanneeni taas tälle viikolle kolme zumbatuntia - joista yksi on 1½ h Zumbathon (eli Zumba Marathon). Ja nämä ovat siis melkein perättäisinä päivinä, eli torstai, perjantai ja sunnuntai. Pitäisiköhän torstain tunti jättää väliin ja käydä sen sijaan vaikka reipas kävelylenkki? Mieli kyllä tekisi zumbaamaan, mutta... Olo on nyt kyllä ihan ok vaikka eilen illalla tuntui zumbatunnin jälkeen (kun viime viikollakin oli 3 zumbaa, ke, to ja su) että tulikohan rehkittyä vähän liikaa. Huomasin kuitenkin tänään että eilinen lihas"kipu" joka tuli lauantain jumpasta on pois, eli oli siitä zumbaamisesta jotain hyötyä. No, tässä on pari päivää aikaa miettiä mutta tietysti tunnin peruisi mieluummin hyvissä ajoin kuin viime tipassa.

Huomenna (tai siis tänään, hups kun kello onkin jo tosiaan paljon...) on kuitenkin Ruusukävely - toivotaan hyvää säätä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti