lauantai 1. toukokuuta 2010

Hyvällä alulla :).

Olen pitkään hautonut tätä mielessäni, että josko alkaisi kirjaamaan blogiin tätä elämäntapamuutosta. Ja nyt se inspis iski, keskellä yötä. Ihan kuin tämä olisi tärkeämpää kuin nukkuminen...

Aloitin kiloklubeilun tammikuussa, ja kun otin sen asenteen, että kyseessä on todellakin elämäntapojen muutos eikä mikään laihdutuskuuri niin homma ihan oikeasti alkoi sujumaan :). Nyt 3½ kuukaudessa on painosta lähtenyt 10 kiloa ja vyötäröltä 15 cm. Se, että tuloksia alkoi heti tulemaan, motivoi kummasti jatkamaan.

Tammikuussa löysin myös uuden ihanan liikuntamuodon, Zumban! Zumbatunneilla on hyvin huomannut, miten kunto on noussut kevään aikana. Kävelylenkitkin sujuvat paljon helpommin kuin viime syksynä. Kotona en kauheasti ole jumppaillut, mutta hyllyssä on nyt pari hyvää jumppa-dvd:tä joita pitäisi pyörittää pleikkarissa silloin tällöin ;). Ja lisää tekisi mieli hommata!

Nyt vähän harmittaa, etten ottanut "ennen"-kuvaa. Itse asiassa en edes tiedä että milloin minusta on viimeksi otettu valokuva. Varmaan kuopuksen ristiäisissä vajaa 1½ vuotta sitten? Silloin en todellakaan ollut siinä lähtöpainossa, missä olin tammikuussa. No, tammikuussa ostetut farkut odottavat vaatehuoneessa sitä "jälkeen"-kuvaa :). Nyt ne ovat jo 2 vaatekokoa liian isot.

Mutta nyt tämä blogi on kuitenkin saatu alulle. Ulkoasu on vielä aika tönkkö, täytyy vähän paremmalla ajalla (lue: päiväsaikaan) muokkailla tätä.

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogailun ihmeelliseen maailmaan! Onnea tähänastisista tuloksistasi :)

  Minkälaisia tavoitteita sinulla on tälle vuodelle? Mitä aiot tehdä kesällä? Moni pitää silloin "laihdutuslomaa", mikä ei mielestäni aivan täysin toimi. Tosi moni jättää esim. liikunnat kokonaan silloin. Ite olen onnistunut parhaiten pitämällä kiinni parista perusasiasta, joista tärkein on säännöllinen liikunta.

  Lisää tekstejä odotellen,
  Hanne :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :). Olen aikaisemmin pitänyt käsityöaiheista blogia mutta se on jäänyt vähän retuperälle kun ei noita ompeluksia ja neuleita ole tullut viime aikoina tehtyä.

  Kesällä ei todellakaan lomailla, muuta kuin töistä :D. Odotan että ratsastuskenttä kuivaisi ja pääsisi taas piiitkästä aikaa ratsastamaan - tuntuu vähän tylsältä että on oma hevonen eikä sitä tule liikutettua... Sateisia kelejä varten on erinäisiä jumppa- ja zumba-dvd:tä hyllyssä, ja kesän aikana on tarkoitus opetella hölkkäämään - opetella sen takia, että en koskaan ole pitänyt juoksemisesta mutta nyt into olisi kova siihenkin puuhaan :).

  VastaaPoista
 3. Keskellä yötä on hyvä hetki aloittaa uusi blogi. :) Minäkin olen täysin zumbahurahtanut tapaus ja bloggailen laihtumisesta tai lähinnä sen toivomisesta ja hurjasta määrästä liikuntaa zumba tärkeimpänä.

  Kovasti tsemppiä sinulle liikkumisiin ja painon pudotukseen!

  VastaaPoista
 4. Outi, olenkin blogiasi käynyt lukemassa ja HeiaHeiassa liityin 24-ryhmääsi ;).

  VastaaPoista