tiistai 7. helmikuuta 2012

Jumppaa ja lepoa

Se oli työterveyslääkärin määräys. Viime viikolla oikea hartia kipeytyi sen verran paljon että kävin ensin lääkärille valittamassa vaivojani ja sain lähetteen fysioterapiaan, ja pari päivää siitä kävin kinuamassa sairauslomaa. Hartiakipu siis johtunee rintarangan nikamalukoista, tätä menen torstaina hoidattamaan fysikaaliseen.

Niinpä eilen sitten jumppasin. Ensin käytiin tekemässä miehen kanssa 4 kilsan kävelylenkki - ai että miten leudolta tuo sää tuntui, melkein kuin kesä olis ollut! - ja sen jälkeen kaivoin kahvakuulat kaapista, taas reilun viikon tauon jälkeen.

Tämä kuva ei ole eiliseltä vaan viime syksyltä - yksi hyvä syy
odottaa kesää :)...

Ja nyt olisin ihan oikeasti vailla sitä kasikiloista kisamallin kuulaa. Taidan ostaa sen itselleni synttärilahjaksi. Eikös kolmekymmentä täyttäessä ole ihan sopivaa hommata itse itselleen joku lahjus, ettei ikäkriisi rassaa niin kovasti?

Positiivinen huomio - nyt ei käsivarret ole kuin ihan pikkiriikkisen arat tuosta ranteen yläpuolelta, eli siitä mihin tuo pieni kasikilon turistikuula aina tärähtää. Jee! Muualla käsivarsissa tuntuu sitten senkin edestä, mutta se on semmoista tervettä kipua ;).

Jumppateema jatkuu tänään illalla kansalaisopiston tuntien merkeissä.

Loppuun vielä tuotesuositus. Jos harrastaa hiusten kotivärjäystä, kannattaa ehdottomasti kokeilla Cutrinin kampaamosta saatavia hiusvärejä. Mä tykkään :). Hinta ei ole paha, ja laatu on varmasti parempi kuin markettimyrkyillä. Ja peittää myös ne harmaat...

4.5 tumma mahonki <3

Ja vielä meidän kohta 5v esikoisen näkemys Nightwishin Marco Hietalasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti