maanantai 20. helmikuuta 2012

Viikon HeiaHeia-viesti

Maanantaisin saan sähköpostiini yhteenvedon edellisen viikon HeiaHeia-merkkauksista. Viestin tarpeellisuus on vähän niin ja näin, kaikenmaailman mainosviestejä tulee muutenkin sähköpostilaatikkoon ihan riittävästi, mutta en vaan osaa jättää viestiä poiskaan. Tykkään kaikenlaisista tilastoista :)...

Viime viikon yhteenvedossa oli yksi aika huvittava juttu. Ensin "aktiivisimmat kaverisi"-otsikon alla lukee Ammi: 8 treeniä. Kohokohtana "Pyöräily 12.0 km,  40 min", joka keräsi 2 kannustusta ja seuraavalla rivillä "Kavereitasi, joita voisit tsempata taas liikkeelle:" Ammi: 8 treeniä viime viikolla, keskimäärin 8.25 treeniä viikossa. Alahan Ammi siis liikkua enemmän :D.

5 kommenttia:

 1. Minä tiedän... Viime viikko oli multa HUONO! Mutta hei, olin flunssassakin. Ja HeiaHeian piti kyllä tietää se! Ei sairaita saa patistella liikkeelle! ;)

  Oikeasti, minä en kans oikein ymmärrä noita. Mitä minä niitä välillä seurasin, niin samat henkilöt oli aina tsempattavien kohdalla, oli ne sitten sillä viikolla liikkuneet eniten tai vähiten mun kavereista.

  Vaan jos tuo tarkottaakin sitä, että koska tää ei ollu ihan mun normaaliviikko, niin siksi mua pitää patistaa? Kun kerran kuitenkin olin sun kavereista myös aktiivisimmin liikkuneiden joukossa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun isällä oli tässä aika pitkä tauko ettei merkkaillut hiihtämisiään ja juoksulenkkejään HeiaHeiaan. Joka maanantai tuli sähköposti, jossa toivotettiin pikaista paranemista :D.

   Poista
  2. Tääh?! Siis eikö se merkannu mitään? Ei mulle ainakaan koskaan ole mitään paranemisia toivoteltu. Tosin enpä kyllä ole sairaanakaan ollut mitään pitkiä aikoja :) satunnaisia päiviä vaan

   Poista
  3. Joo, jos ei koko viikolla merkkaa mitään HeiaHeiaan niin sieltä tulee semmoinen viesti jossa toivotetaan pikaista paranemista. Sulla ei sitten varmaan ole ollut kokonaisia viikkoja ilman merkintöjä, jos sulle tulee se viikkoviesti sieltä maanantaisin :).

   Poista
  4. Piti ihan käydä tarkistamassa. 3.1.2011 alkaen (päivä kun otin HeiaHeian käyttöön) ei yhtään kalenteriviikkoa ilman merkintää :) Pisimmät merkkaamattomat pätkät oli 6 vrk ja 8 vrk (Berliinin ja Denverin reissut), mutta tuo pitempikin pätkä jakaantui tasaisesti kahden viikon ajalle. Joten ei kannustusviestejä.

   Poista