sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Ihana talvipäivä

Nyt on monta päivää ollut ihanaa talvisäätä. Pakkasta piisaa (ja ensi viikolla sääennusteiden mukaan vielä enemmän) ja aurinko paistaa. Vihdoinkin kunnon talvikelit!

Lapset oli nyt viikonloppuna mummilassa yökylässä. Aamulla katsottiin miehen kanssa leffa (Columbiana - jos tykkäät toiminnasta niin suosittelen :). Leffan jälkeen lähdin mummilaan. Pakkasta -14 astetta.
Koivukuja.
Lähdimme äitini kanssa tekemään kävelylenkin.

Tuolta (metsästä) se (hirvi) tuli ja tuonne (pellolle) se meni.
Alkumatka käveltiin kylätietä pitkin, ja siitä käännyttiin metsätielle. Vähän matkaa metsätietä kuljettuamme ihmettelin takaa kuuluvaa ääntä, ihan kuin joku tulisi perässä. No koirahan siinä oli, äidin saksanpaimenkoira oli lähtenyt pihasta meidän peräämme. Minä kun ajattelin että se pysyisi pihassa, kun se jäi syömään ruokaansa kun me lähdettiin.

Etsi kuvasta koira :).
Tarkoitus oli siis kiertää ihan lenkki mutta käännyimme metsätien päässä takaisin. Lenkin kiertäen olisi joutunut menemään kaksi kertaa isosta tiestä yli (plus ratsastuskoulun ohi ja kahden talon pihan läpi), eikä koiralle tietenkään ollut hihnaa mukana. Melkein viiden kilsan lenkki siitä silti tuli.

Voiko tälle olla vihainen...? :)
Illan ohjelmaan kuului vielä tietysti Zumba. Liekö flunssa kaatanut ihmisiä petiin vai pakkanenko pelotti, mutta tunnilla oli paikalla vain noin puolet porukasta. Hiki tuli silti ja hauskaa oli :).

1 kommentti: