tiistai 3. toukokuuta 2011

Ne on loppu nyt.

Nimittäin "pakolliset" liikunnat. Tarkoitan siis sekä jumppa- että zumbaohjausta. Nyt minulla ei ole pariin kuukauteen mitään minkä takia pitäisi lähteä liikkelle vaikka ei huvittaisi. Ehkäpä siitä saa uutta intoa ja energiaa liikunnan harrastamiseen :)? Vaikka tykkään ohjaamisesta ja lähden yleensä mielelläni tunninpitoon, niin välillä on ollut sellainen olo ettei huvittaisi yhtään - onneksi se olotila on useimmiten ollut ohimenevä ja siinä jumpatessa ja zumbatessa on tullut sitten se hyvä olo siitä mitä tekee :).

Sain jumpparyhmiltä orvokkiamppelin kiitokseksi - se vielä puuttuikin, nimittäin tuosta etuoven pielestä :). Onneksi en ehtinyt ostaa ;).

Tämä viikko menee sitten taas saikulla, käsien ihottuma/kuivuus ja halkeilu on nyt sen verran paha että työnteko oli maanantaina yhtä tuskaa. Toivottavasti tuo kolmas vahva kortisonivoide auttaisi mihin sain tänään lääkäriltä reseptin (jonka tietysti unohdin kotiin kun lähdin asioille... huomenna siis poikettava apteekin kautta).

Tällä viikolla on siis aikaa liikkua, huomenna on ohjelmassa metsälenkki heti aamutuimaan serkun kanssa. Ollaan nyt pari kertaa käyty tuolla metsässä kävelemässä, kun lumet sulivat niin latupohjia pitkin pääsee kulkemaan jalan. Metsässä on vaan niin erilaista liikkua ja kulkea kuin soratiellä, saatikka sitten kovalla asvaltilla. Metsän keskellä, maalla lapsesta asti kasvaneena on välillä tosi ahdistavaa asua täällä asvalttiteiden ja tiilitalojen keskellä - onneksi tuonne ihanaan luonnonrauhaan ei ole pitkä matka :). Eikä tämä Mäntyharju kuitenkaan ole pahimmasta päästä näitä kuntakeskuksia, aika maallahan tässä keskustassakin ollaan ;).

Edellisellä metsäkävelyllä nähtiin serkun kanssa metso, kun se lähti puun latvasta lentoon. Mitähän huomenna, ottaisinkohan kameran mukaan :)?

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kannattaa ottaa kamera mukaan. :)
    Mutta on tämä tosiaan kummallista, kun ei ole zumbaa ohjattavana. Välillä tuntuu siltä kuin käsi tai jalka puuttuisi, on niin omituinen olo!

    VastaaPoista
  2. Kamera oli mukana - antoi tosin oman hankaluutensa kävelyyn kun roikkui kaulassa. Minulla kun ei ole pientä ja näppärää taskuun mahtuvaa pokkaria vaan tuo järkkäri... Minulle muuten tuli ylläriohjaus zumban osalta lauantaille, siitä lisää sitten kun se on ohi (toivottavasti selviän siitä kunnialla ja mokailematta).

    VastaaPoista