tiistai 17. toukokuuta 2011

Pikareeni

Voihan väsymys sentään kun yöunet ovat jääneet viime öinä ihan liian lyhyiksi. Ensin piti lauantaina valvoa Euroviisujen takia, sunnuntaina kannustettiin Leijonia lätkän MM-finaalin voittoon ja eilen tuli True Bloodin 3. kauden vika jakso (byää!). Selkäkin ilmoitteli taas olemassaolostaan, huomaa että on jääneet zumbat ja jumpat viimeaikoina väliin. Kovasti tekisikin jo mieli zumbaamaan, ja mikäs sitä toisaalta estäisi, sen kun laittaisin musat soimaan ja alkaisin veivata mutta ei se yksin ole sama asia kuin porukalla :).

Lähdin tekemään pyörälenkin kun lapsukaiset kävivät nukkumaan, vähän ennen yhdeksää. Että olikin mukava polkea kun oli vähän viileämpi, mutta kuitenkin lämmin (+11 astetta). Kuvittelenko vain vai onko pyöräilykunnossa tapahtunut pientä nousua, kun poljin 7,5 km lenkin kaksi minuuttia nopeammin kuin kahdella edellisellä kerralla :)? Pyöräilyn päälle nostelin vähän vielä kahvakuulaa. Ensin 12 kg:n kuulalla rinnallevetoa, 4 minuuttia yhdellä kädenvaihdolla. Aikaisemmin olen vaihtanut kättä minuutin välein, ja nyt tein samalla kädellä kaksi minuuttia ilman taukoja. Jes! Kyllä se viimeinen puoliminuuttinen oli aika hankala mutta tein kuitenkin loppuun asti. Välissä piti vähän venytellä käsiä kun hauikset meinasi krampata. 8 kg:lla tein OALC eli rinnalleveto+työntö, tätä en ole aikaisemmin tehnytkään, vaan rinnalleveto ja työntö erikseen omina sarjoinaan. Sujui aika kivasti - pitäisköhän kokeilla samaa 12 kg:lla?

Nyt vielä iltapalaksi uunileipiä (100% ruisleivän päälle turkkilaisesta jugurtista, pestosta, kinkkusuikaleista, juustoraasteesta, paprikasta ja Aurasta tehty mössö - nami!) ja suihkun kautta nukkumaan. Eipä sitä unta ensi yönäkään liikaa tule, mutta jos selkä jaksaisi huomisen työpäivän vähän tätä päivää paremmin...

4 kommenttia:

 1. :)
  Tulin tänne lukijaksi kun löysin sut HeiaHeian bloggaajat-ryhmästä. Kivan oloinen blogi (ja iltapala) siulla!

  VastaaPoista
 2. Arvaa onko traaginen olo, kun missasin True Bloodin season finalin? Olin jotenkin niin lannistunut, kun lätkä siirsi sitä. Ja sitten... Yhyy. 12 kg? Wau. Ostin eilen punnerrusalustan - nyt vaan pitäisi käyttää sitä. ;)

  VastaaPoista
 3. Eija, voin kuvitella tunteen! Siis todellakaan ei ole sama katsoa jotain jaksoa (etenkään kauden vikaa) esim. netistä, vaan se on nähtävä silloin kun se tulee. Semmoiset ei-niin-tärkeät sarjat voi katsoa sitten vaikka mistä ;).

  Minulla on seuraavana hankintalistalla voimavanne (vai mikä lie se painava hula-vanne onkaan nimeltään). Ja sitä sitten myös käytetään :D. Nyt kesällä onkin hyvä hauskuuttaa naapureita veivaamalla sitä takapihalla...

  VastaaPoista