tiistai 12. huhtikuuta 2011

Jumppaa tukisukkien kanssa

Kävin tänään pitämässä ensimmäisen jumpan suonioperoinnin jälkeen. Viikko sitten kansalaisopiston jumpan piti tuuraaja. Hänellä oli kuulemma ollut miesten mielestä kivempaa musiikkia (Souvareita), kun minulla soi tänään Hanna Pakarisen levy.  Täytynee ennen ensi viikon jumppaa käydä äitini cd-kaapilla, sieltä löytyy muun iskelmän lisäksi Souvareitakin ;).

Vaahtoruiskutuksesta on aikaa nyt melkein kaksi viikkoa. Tukisukkia täytyy vielä pari päivää pitää aina jalkeilla ollessa eli käytännössä yöksi ne saa ottaa pois. No, nyt olen pakosta ilman sukkia kun pakko ne on pestäkin välillä. En ole saanut vielä omia tukisukkia, mitkä tilasin reilu kuukausi sitten eli joudun käyttämään sairaalan omaisuutta. Niissä ei ole sen suurempaa vikaa, se on vaan äärimmäisen ärsyttävää että sukat rullaavat yläreunasta eivätkä pysy kunnolla ylhäällä. Niissä tilatuissa on silikonireunus, toivottavasti ne pysyvät paremmin paikoillaan. Meinaan kyllä pitää noita sukkia torstain jälkeenkin, jalkahoitaja jolta sukat tilasin suositteli puolta vuotta. No, sen voin luvata että jos kesästä tulee yhtä hikinen kuin viime kesä oli, niin ihan joka päivä en välttämättä sukkia jalkaani kisko. Nih. Ei sillä, että minun sääriäni tarvitsisi esitellä minihamosessa, mutta kyllä ne varmaan vähän ahdistavilta 30 asteen helteellä tuntuu...

Mutta nyt pesukone kuulostaa lopettelevansa pesuohjelmaa, eli virittelen tukisukat kuivumaan huomista varten ja siirryn vaaka-asentoon ja lähden unten maille. Hyvää yötä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti