torstai 7. huhtikuuta 2011

Liikettä kesälläkin

Kaikenlaiset tapahtumat valtaavat taas tilaa kalentereista. Itse olen suunnitellut omalle kohdalle ainakin seuraavat:

10.5. on taas Ruusukävely Mikkelissä. Tällä kertaa lähtö tapahtuu Urheilupuistosta ja reitti kulkee mm. Mikkelipuiston kautta. Meiltä töistä on lähdössä taas isompi porukka, katsotaan miten moni innostuu lähtemään - parhaimmillaan (siis niistä kerroista kun itse olen ollut mukana) meitä on ollut melkein 50 naista kävelemässä! Matka on sopivasti 5 km, jätän pidemmän 8 km:n lenkin muille.

15.6. on Nice Run-tapahtuma Mikkelissä. Tämä on minulle siinä mielessä uusi tuttavuus että en ole itse osallistunut aikaisemmin. Nyt taisin saada kuuden hengen porukan kasaan Facebookin kautta ;). Eläköön sosiaalinen media! Nice Runissakin lenkin pituus on 5 km, ja nettisivujen mukaan lenkin jälkeen ryhmille tarjotaan runsas ja monipuolinen piknik. Tätä odotan innolla, että mitä se mahtaa pitää sisällään ;). Nice Runia kävellään ja juostaan yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla. Onko joku muu osallistumassa tähän tapahtumaan yksin tai ryhmän kanssa?

Kuva kolmen vuoden takaa, © minä :).
9.7. juostaan Mäntyharjussa ensimmäinen Pyhävesi-juoksu. Tapahtumassa on tarjolla kilpatason puoli- ja varttimaraton, kuntoilijoille puoli- ja varttimaraton sekä vitosen lenkki, jonka voi matkata omaan tahtiin kävellen tai juosten, sekä lapsille Leijonapolku. Itse ajattelin tyytyä tuohon vitosen lenkkiin. Tässä olisi muuten hyvä tapahtuma myös kauempaa tuleville, koska tämä järjestetään samaan aikaan kun täällä on käynnissä Loma-asuntomessut :). Ja hevosista pitäville tiedoksi, että sunnuntaina 10.7. Mäntyharjun ratsastajat järjestää alue-esteratsastuskilpailut. Tässähän olisikin hyvä viikonloppureissun ohjelma - samalla vaivalla pääsisi juoksemaan, katsomaan tasokasta ratsastusta ja käymään loma-asuntomessuilla :). Heppakisoista pitää mainita sen verran, että se ei haittaa vaikka ratsastuksesta ei juurikaan ymmärtäisi mitään - säännöt tulee nopeasti tutuiksi ja esteratsastusta pystyy seuraamaan vähän pienemmälläkin tietomäärällä :).

Jahas, nyt täytyy lähteä serkun kanssa nostamaan sitä peruskuntoa kävelylenkin merkeissä :). Tämä sairausloma on siitä hyvä että lääkäriltä tuli nimenomaan käsky liikkua ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti