maanantai 8. marraskuuta 2010

Yksi haave toteutuu...

... ensi kesänä, kun Bon Jovi keikkailee 17. kesäkuuta Olympiastadionilla - ja minä sain kuin sainkin itselleni lipun sinne :D! Ainoastaan maailmanloppu voi estää sen etten olisi paikalla ;).

6 kommenttia:

 1. Hieno homma! Minkä lipun sait? Käväsin katsomassa tuota lipunmyyntiä ja ainakin GC näyttäis olevan loppuunmyyty. Ja katsomopaikat on jo aika huonoja, jos haluaa kaksikin vierekkäistä paikkaa.

  VastaaPoista
 2. Kassakuitissa on kellonaika 9.21 ja parhaat istumapaikat oli silloin jo mennyt, samoin Golden Circle oli loppuunmyyty! Otin siis kenttäpaikan, ehkä siellä Buranan - ja tietysti loistavan musiikin - voimin jaksaa hengailla ;).

  VastaaPoista
 3. On kait ne myyty, kun Menolippu aloitti ennakkomyynnin torstaina, jatkui perjantai-iltapäivään asti (tosin niillä oli myynnissä rajoitettu määrä lippuja, mutta silti). Voi kökkö kun en huomannu käydä vihjaamassa sulle. Mua niin kiukutti tuo lipunmyynti muutenkin, kun viime kerralla GC-lippuja sai vaan fan clubista. Nyt niitä sai yhtäkkiä Facebookistakin ja sitten tosiaan sieltä Menolipusta. Ois ollu reilumpaa, kun heti alkuun olis kerrottu eri mahdollisuudet, siinäpähän sitä ois sitten miettiny, että mitä kautta yrittää saada. Minä esim. olisin mieluummin ostanut liput Suomesta, nyt en voi myydä lippuja eteenpäin, jos käviskin niin, että en pääsis ite paikalle. 200 € rahallinen riski :/ Ja siihen päälle fc:n liittymismaksu, josta en vielä ole muuta iloa huomannut kuin että sain ostaa sieltä ne liput, jotka olisin saanut ostettua muutakin kautta. Ja kaiken huipuksi se DC-sähläys.

  Tulipa valitus.

  VastaaPoista
 4. No oho, aikamoista... Mutta pääasia on että mulla on sinne se lippu, hälläväliä vaikka onkin sinne kentälle, en varmaan ole siellä ainoa :D.

  VastaaPoista
 5. Jestas. Upea juttu! ...alkoi heti kuulua täältä jotain wanted dead or alive tapaista hyminää... :)

  VastaaPoista
 6. Mulla soi vaan "The more things change the more they stay the same" :D Se on ihan uutta tuotantoa. Ei se mikään Wantedin veroinen ole, lähellekään, mutta jäin jotenkin koukkuun iskevään rytmiin ja sanoihin.

  VastaaPoista