keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Tärkein urheiluvaruste

Käytiin tänään koko perheen voimin kirjastossa terveellisen ja ravitsevan (Saarioisen kinkku-salamipizza, eli äitien tekemää ruokaa) päivällisen jälkeen. Sieltä tullessa mieheni sanoi että mene vaan käymään lenkillä, me luetaan poikien kanssa "uusia" kirjoja. No, minäpä tein työtä käskettyä, vaihdoin vain toiset kengät eli juoksulenkkarit (kävelylenkille ;) jalkaan, otin nappikuulokkeet ja puhelimen mukaan, laitoin zumbaisaa musiikkia soimaan ja lähdin kävelylle. Jonkun matkaa käveltyäni ihmettelin, miten joku asia oli nyt ihan hassusti. Ja hetken aikaa pähkäiltyäni hoksasin, että eipäs tullut pieneen mieleenkään vaihtaa urheiluliivejä tavallisten tilalle, vaikka kenkien vaihto oli heti ensimmäisenä mielessä! Siinä kävellessä sitten pohdin, että mikä onkaan se tärkein urheiluvaruste naisen näkökulmasta katsottuna - ne sopivat ja riittävän tukevat liivit lajista riippuen, vaiko hyvät ja jalkaan sopivat kengät. Lopputulos tästä pohdinnasta oli, että kumpikin on sen verran tärkeä asia että niitä tärkeitä on siis kaksi :).

Mikä Sinun mielestäsi on tärkein urheiluvaruste?

8 kommenttia:

 1. Liivit tosiaan on ihan ehdoton edellytys. Olen kyllä miettinyt sitä, että miten paljon liikkumisvaatteita alkaa ollakaan. Ei niitä ennen kaivannut, mutta nyt ei voi elää ilman. Zumbaankaan ei ole menemistä ilman kunnon vaatteita, enkä nyt tarkoita ulkonäöllisesti, koska läpimärkä paita nakertaa helposti fiiliksiä.

  VastaaPoista
 2. Tärkeimmät ja oleellisimmat ovat juuri nuo mainitsemasi kunnon urheiluliivit ja hyvät kengät. Ilman niitä ei liikunnasta tule mitään!

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne on ne urheilurintsikat mun mielestä. :) En mitenkään pystyis pomppimaan tai peräti juoksemaan ilman! Joskus olin jossain tunnilla ilman urheilurintsikoita ja jouduin pitelemään rinnoista kiinni koko tunnin ajan. :DD

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne ovat liivit, vaikka kengät tulevat hyvänä kakkosena! En ole mitenkään isorintainen, mutta lasten synnyttyä olen huomannut, miten tärkeät kunnon liivit ovat liikkuessa. Muuten hölskyy ikävästi. En mielelläni edes joogaa ilman liivejä, saati sitten kävele... Pitkillä kävelylenkeillä ja hölkätessä kunnon kengät ovat tietysti tärkeät, mutta esimerkiksi zumbata voi ilman kenkiäkin.

  VastaaPoista
 5. Harvinaisen yksimielistä porukkaa ;).

  VastaaPoista
 6. Uusien nastalenkkareiden testauksen jälkeen pitää melkein sanoa, että nuo kengät :) Toisaalta en kyllä osaisi kuvitella juoksevani ilman kunnon liivejäkään, niiden suhteen kun olen yleensäkin tosi tarkka.

  VastaaPoista
 7. Koska kaksi ensimmäistä tärkeintä on niin ilmeisiä, hyppään kolmanteen. Tekniset urheiluvaatteet. Myös sukat! Huonot sukat hyvissäkin kengissä voi aiheuttaa ongelmia, varsinkin jos liikuntasuoritus kestää pitempään.

  Niin ja mulle on tärkeä vielä mun mp3 :D En käy edes koirien kans kävelyllä ilman sitä, saati sitten juokse tai pyöräile.

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä tärkeintä ovat tossut ja tekniset housut. Aivan kamalaa treenata persus hiessä ja inhottava nahkeus reisillä :)

  VastaaPoista