sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Veisto-hölkkä

Nyt se on sitten takana, se "syksyn päätavoite" ;). Alunperinhän suunnittelin kai jotain sen suuntaista että jaksaisin hölkätä Veisto-hölkän 6,5 km:n reitistä vähintään puolet. No niin varmaan olisin jaksanutkin, mutta pakko oli hellittää ja kävellä enemmän, vasemman jalan penikka nimittäin ilmoitteli olemassaolostaan. Pohjekin tuntui kauhean jäykältä heti alusta asti. Viisashan olisi tietysti jättänyt koko kisan väliin... joo, kisan, minä nimittäin olin naisten kilpasarjassa ja sain vielä pokaalinkin koska osanottajia oli tasan kolme ;). Ilma oli kuitenkin hyvä, vähän ripsutteli vettä ennen starttipyssyn pamahdusta mutta kävellessä paistoi aurinko. Hyvä mieli jäi :). Nyt sitten unohdan lenkkeilyn kokonaan siihen saakka kunnes sääressä ei tunnu minkäänlaista penikkatautiin viittaavaakaan enää. Zumbailua aion kyllä jatkaa entiseen malliin, koska tähänkään asti zumbatessa ei ole tuntunut penikkakipua.

3 kommenttia:

 1. Voi mahtavuus. Pääsit kuitenkin mukaan sinne, kuten olit ajatellut ja pokaalikin vielä. :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Maaliin pääsy on aina saavutus, ihan ilman jalkavaivojakin :-)

  Mä huomasin harmikseni, että ahkera zumbailu alkaa ottaa helposti pohkeisiin, jos myös lenkkeilee. Pahimmillaan tuntui kuin vasemmalla puolella olisi ollut puujalka... Mutta kohtuus kaikessa, niin hyvä tulee :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :).

  Nyt pistän itseni venyttelykuurille (nyt on tosin niin väsy että painun suoraan yöunille), pohkeet on nimittäin jumissa - niinkuin kaikki muutkin lihakset. Sopivasti monipuolista liikuntaa ja riittävästi lepoa lienee paras lääke kaikenmoisiin jumituksiin ja vaivoihin :).

  VastaaPoista