tiistai 14. syyskuuta 2010

Flunssaviikko

Viime viikko (vko 36) meni flunssan kourissa. Olin koko viikon töistäkin pois. Torstaina oli pakko harrastaa hetki olkkarizumbaa kun selkä alkoi sanoa työsopimusta irti. Kumma juttu miten ihmisen kroppa muuttuu liikkumisen myötä - ei kestä selkä istumista ja makoilua, vaan pakko on päästä liikkeelle!

Sitä paitsi olen flunssahuuruissa merkannut nuo vähätkin liikunnat väärälle päivälle. Oikea paikka niille on torstain kohdalla.

Lisäksi perjantaina ratsastin vikaa kertaa omalla hevosella, kesto vain 20 minuuttia eli sitä en nyt laskenut tähän mukaan ollenkaan (nyt tosin merkkasin sen Heiaheiaan). Lauantaina heppa lähti uuteen kotiin. Vähän haikea olo, mutta Pipsalla on nyt hyvä uusi omistaja jolla on enemmän aikaa ratsasteluun :). Ehkä minäkin sitten joskus hommaan sen oman ratsun... sitten kun lapset on vähän isompia.


Liikuntapäivät: 1
Liikuntakerrat: 2
Liikuntoihin käytetty aika: 31min
Liikunnalla kulutettu energia: 271 kcal

2 kommenttia:

  1. Juu, se on jännä juttu miten liikkuminen ruokkii itseään. Ihan kuin liikkumattomuuskin!

    Olisin kannustanut sun ratsastusmerkintää, mutta pelkkä peukun tai minkä tahansa muun kuva tuntui tilanteeseen sopimattomalta. Luopuminen kun on aina vähän haikeaa, vaikka heppa pääsikin hyvään kotiin.

    VastaaPoista
  2. Saahan sitä ratsastelua kannustaa, en pistä pahakseni :). Itse asiassa minulla on aika helpottunut olo siitä, ettei enää tarvitse potea huonoa omaatuntoa joko siitä, että hevonen jää liikuttamatta, tai siitä että se vähäkin vapaa-aika on hevosen takia lapsilta pois.

    VastaaPoista