tiistai 21. syyskuuta 2010

Tunnustus

Kiitos Outi, en olekaan ennen saanut tämmöisiä tunnustuksia :).


Tunnustukseen kuuluu, että minun täytyy paljastaa seitsemän asiaa itsestäni. Tätä täytyy hetki ihan miettiä ;).

1. Tämän vuoden alussa löysin jälleen liikunnanilon. Nyt kun ajattelen kulunutta vuotta, en voi muuta kuin ihmetellä sitä että miksi ihmeessä päästin itseni moiseen kuntoon, siis missä olin vaikka viime syksynä! Entiseen ei kuitenkaan ole enää paluuta - ikinä, sen lupaan tässä ja nyt :).

2. Rakastan vampyyreita! Ala-asteiässä luin Pikkuvampyyri-kirjat, ja kun Buffy, vampyyrintappaja alkoi pyöriä telkkarissa niin nauhoitin jokaisen jakson. Juu, on siis sanomattakin selvää että True Blood kuuluu suosikkeihini :).

3. Vauvakuumeeni katosi jonnekin kevään aikana. Minähän ajattelin vielä viime kesänäkin että haluaisin vielä ainakin kaksi lasta lisää, näiden kahden pojanviikarin lisäksi, mutta eräänä päivänä tajusin ajattelevani että näin on hyvä. Okei, myönnän, että siinä on vähän itsekkäitäkin syitä (mm. se että kun lapset kasvaa niin saan enemmän sitä omaa aikaa...) mutta isompi lapsiluku vaikuttaisi moniin käytännön asioihinkin, ensimmäisenä tulee mieleen että auto pitäisi vaihtaa isompaan jos haluaisi päästä koko porukalla liikkeelle.

4. Myin pari viikkoa sitten hevoseni, eikä minulla ole juuri lainkaan haikea olo. Kummallista. Hyvin kummallista.

5. Olin monta vuotta sitä mieltä että koulunkäynti ei ole minua varten eikä minun enää tarvitse opiskella mitään, ainakaan lähihoitajaksi, teen loppuikäni töitä kenkätehtaalla ja that's it. Nyt on alkanut mieli muuttua - minua kiinnostaa valtavasti fysioterapia - ja lähestulkoon ainoa reitti päästä alaa opiskelemaan on lukea ensin lähihoitajaksi. Damn.

6. Lopetin kahvinjuonnin 2½ vuotta sitten kun minulla todettiin sappikivet. Sitten kun saan ostettua Moccamasterin, alan uudelleen tankata itseeni kofeiinia :).

7. Olen yleensä aina kaikkea uutta ja muutosta vastaan. Ennen oli hyvä, miksei sama toimisi nytkin. Haluaisin kokea millaista oli elää jossain 50-luvulla, kun ei ollut sähköä ja vesi haettiin kaivosta, kauppareissut tehtiin hevosella ja heinät kuivattiin seipäillä.

Annan tunnustuksen Ammille (Bon Jovi rokkaa :D) ja Hannelle (kiitos hyvistä jumppavinkeistä).

4 kommenttia:

 1. Moi Mari!
  Ihana lukea sun listaa ja tunnustuksia.

  Meillä on näköjään yhteistä tuo kahvin juomattomuus. Mulla tosin ei lääkäri kieltänyt vaan ihan itse huomasin, että vatsalle on vähempi parempi. Tosin viime viikonloppuna jostain syystä halusin juoda kahvia parinakin päivänä, mutta sen kyllä tunsi olossaan jälkeenpäin.

  7-kohtaan annan vinkiksi, että kannattaa lukea kirjallisuutta joka kuvailee tuon ajan elämää Suomessa. Kirjastontädiltä vaan kysymään sopivia kirjoja! :)

  Kiitos vielä tunnustuksestasi. On mukava kuulla, että blogistani on ollut hyötyä. ;-)

  Kaunista syksyn jatkoa sinulle ja toivon nostetta haaveillesi! (mm. opiskeluasiaan)

  VastaaPoista
 2. Nuo ykkönen ja kakkonen on niin tuttua ja samaa minulla. :) Ja tosi loistaviin osoitteisiin laitoit tunnustuksen eteenpäin!

  VastaaPoista
 3. Suuret kiitokset :) Minä otin haasteen vastaan ja kerroin tarvittavat asiat itsestäni. Oishan noita lopulta tullut enemmänkin :D

  Ihmettelin tässä, että miksi mun blogin otsikko ei näy sun listalla. Muutin vähän asetuksia ja mitä kokeilin omassa, niin se toimii oikein. Omituista.

  VastaaPoista
 4. Ihania kaikki wanhat leffatkin, jossa kirjeet tuodaan hevosella... Bon Jovi, Buffy, True Blood ja Moccamaster = :) *Ja fysioterapia, jossa muuten kävin yli 10 vuotta*

  VastaaPoista