torstai 8. heinäkuuta 2010

Hulluja on monenlaisia...

...esimerkiksi sellaisia, jotka lähtevät näillä helteillä zumbaamaan 1,5 tunniksi. En ole ikinä hikoillut niin paljon kuin eilen Zumba Marathonissa! Hiki valui noroina kasvoja ja käsivarsia pitkin ja kotiin päästyäni heitin läpimärät vaatteet suoraan pesukoneeseen. Suihkussa käynnin jälkeenkin sain pyyhkiä hikeä otsalta, ja sama jatkui koko yön. Sykemittari näytti ihan hyviä lukuja; energiankulutus 1000 kcal, max-syke 169 ja keski 141. Ihmeen hyvin jaksoin puolitoistatuntisen vaikka ilma judosalissa oli tosi kostea, ja taas jätin suurimman osan pyörähdyksistä väliin kun lattia oli niin nahkea ettei kengät luistanut siinä yhtään. Oikeaan polveen koski jossain vaiheessa, mutta kun kipu ei pahentunut hypyissä niin jatkoin samalla tavalla, ja jonnekin matkanvarrelle se polven särkykin sitten jäi. Päähän sen sijaan koski aivan tajuttoman paljon kun tulin kotiin, vaikka mielestäni join tarpeeksi ihan aamusta asti. Söin iltapalaa, otin 1g Panadolin ja painuin nukkumaan.

Alkuviikosta tuli tehtyä "voimaharjoittelua" kun ensin maanantaina tyhjennettiin heinätalli viimetalvisista heinänjämistä (45 minuuttia heittelin 8-10 kg heinäpaaleja käsin ja hangon avulla) ja tiistaina täytettiin talli uusilla heinillä. Siihen hommaan vierähtikin sitten 3,5 tuntia, ja heinätallissakin lämmintä riitti kun varjossa mittari näytti +29 astetta. Harmi etten muistanut ottaa sykemittaria mukaan! Huomasin muuten hyvin miten kunto on kasvanut viime kesästä - ei tehnyt yhtään tiukkaa kiipeillä siellä heinien päällä ja asetella paaleja pinoihin!

4 kommenttia:

 1. Mahtava marathon. :)

  Mutta nuo lattiamateriaalit kyllä välillä aiheuttaa harmaita hiuksia zumbassa. Inhottavaa, jos ei yhtään luista!

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista marathoneista tosi paljon! Innolla odotan että syksyllä tunnit jatkuu taas, täytyy nyt kesällä käyttää nuo puistozumbat hyödyksi :).

  VastaaPoista
 3. Mahtavat urheilut sulla ja vielä Zumba-Maratonkin! Vähän pakkasi tänään naurattamaan, kun olin niin ulkona Zumbassa. Piti vaan liikkua ettei seisoisi edessä. Mutta sitkeästi Urskiin... :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä hyvä, siitä se lähtee :)!

  VastaaPoista