sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Ei niin surkea viikko :)

Tämä viikko oli vähän kivempi kuin edellinen - onneksi tuo helleputki katkesi niin jaksoi lähteä kunnolla taas lenkillekin! Tänään oli ihan pakko käydä vielä tekemässä iltalenkki, niin paljon alkoi polttelemaan että annoin periksi vaikka meinasin ettei kahtena peräkkäisenä päivänä välttämättä ole järkevää käydä hölkkäilemässä... mutta meni jo ;).

Tajusin muuten tänään että olen laskenut sen eilenkin tekemäni lenkin pituuden ihan pieleen. Siis matkaa on oikeasti varmaan melkein kilometri enemmän, koska 3,5 km 35 minuuttiinhan on ihan kävelyvauhtia. Täytyy pyytää isääni tarkistamaan reitin pituus ja korjata se sitten tuonne Heiaheiaankin.

Mutta tässä nämä viikon 29 reenit.


Liikuntapäivät: 4
Liikuntakerrat: 4
Liikuntoihin käytetty aika: 3h 35min
Liikunnalla kulutettu energia: 1654 kcal

Ja sitten iltapalaksi uuniriisipuuroa - nam :P.

6 kommenttia:

 1. Olet sinäkin hullun kova treenaamaan. Hyvähyvä!
  Matonpesussa mekin käytiin heti kun lämpimät alkoi. Hauskaa ja tehokasta. Mun puistozumba päättyi vika kerralla nolosti kun oli 30 astetta ja hyydyin Urskiin totaalisesti. Zumba ei vaan ole meikäläistä varten - ellei nauhaa hidasteta about 50 prosenttia.

  Eipä ole ollut niin turvonnut ja löysä olo sitten projektin alun kun helteellä oli. Se oli kamalaa. Mutta nyt pahin on jo takana ja yöllä pystyy jopa nukkumaan. Nyt on taas taistelufiilis. :)

  VastaaPoista
 2. Itselläkin oli aluksi vaikeuksia mitata noita kuljettuja matkoja. Ammin blogista kuitenkin löysin linkin erääseen matkoja mittaavaan palveluun (http://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do).

  Kävin juuri sivuilla ja ilmeisesti ko. palvelu löytyy nykyisin jostain muualta. Onneksi omassa puhelimessa löytyy se vielä. Tuo on ollut tosi helppo ja ilmainen, joten jos on kännykkä mukana lenkillä niin suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 3. Minusta puhutaan täällä!? :D Matkaa olen mitannut myös jälkikäteen Kansalaisen karttapaikasta (http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?lang=). Onhan se kyllä vähän sellaista naputtelemista, varsinkin jos tulee tehtyä pitempi lenkki.

  VastaaPoista
 4. Subbari: Vai hullun kova :D. Nämä mun kävelylenkitkin on tämmöisiä puolentunnin rutistuksia, kun tuntuu ettei enempään ole aikaa. Mutta parempi senkin verran kuin ei ollenkaan :).

  Pahala: Minulla ei ole puhelimessa moisia hienouksia (siis navigointia tai muuta), pitäisiköhän se lisätä vaatimus-listalle sitten kun hommaan uuden puhelimen :)?

  Ammi: Kiitos linkistä! Aika hidasta tosiaan on tuolla matkaa mitata kun joka klikkauksen jälkeen lataa kartan uudestaan mutta tuo kartta on aivan loistava kun siinä näkyy kaikki polutkin ja tuo kuntorata, mitä pitkin olen lenkillä mennyt. Sain matkan mitattua tarkasti!

  VastaaPoista
 5. Ja siis se väärinmitattu matka oli oikein mitattuna melkein tasan 4km. Puoli kilometriä tuli siis lisää. Pari mutkaa vedin vähän suoraksi ekalla mittauksella :D.

  VastaaPoista