tiistai 3. tammikuuta 2012

Tautia pukkaa. Taas.

Olen taas kipeänä. Kävin pari viikkoa ennen joulua työterveyshoitajan luona ja poskiontelotulehdushan sieltä löytyi. Sain antibioottikuurin, joka tuntuikin auttavan. Tänään töissä nenä alkoi yhtäkkiä vuotaa ja oikea silmä valui (ja valuu) vettä niin että työkaverit jo kysyivät että mikä oikein itkettää. Aika hieno taito muuten olisikin kyynelehtiä vain toisella silmällä ;)... Uusi käynti työterveydessä paljasti että poskiontelotulehdus on edelleen päällä - tai jos edellinen kuuri olikin auttanut, niin sitten tauti oli uusinut. Nyt sain penisilliinikuurin, katsotaan miten sekaisin se pistää mahan. Lupaavasti kipristelee jo, vaikka olen vasta yhden napin ottanut... Kaupasta ostin Gefilus-mehukeittoa, jospa siitä olisi edes vähän apua.

Sieluni silmin näen itseni siinä nenäsumutemainoksessa, missä se mies istuu toimistokopperossaan käytettyjen nenäliinojen ympäröimänä... Toivottavasti tämä hellittäisi nyt pian. Menee muuten kaikki alkuvuoden suunnitelmat aikalailla pieleen... Sitä paitsi sunnuntaina alkaa Zumba-kevätkausi.

Ja niistä alkuvuoden suunnitelmista sen verran, että mitään uudenvuoden lupauksiahan en tehnyt. Eilen töissä mietin kaikenlaisia juttuja (siinä kenkiä pakatessa on hyvin aikaa pohdiskella asioita) ja yksi asioista oli se, että haluan tehdä kahvakuulan nostamisesta säännöllisen liikunta/kuntoilu/treenausmuodon. Voisin siis tavoitella sataa treenikertaa tälle vuodelle - HeiaHeian kanssa suoritusten määrän seuraaminen on helppoa. Tämähän ei tee viikkoa kohti kuin kaksi kahvakuulatreeniä, noin karkeasti laskettuna. Jollekin viikolle jää vielä lupa lintsatakin ja nostaa vain kerran ;). Mutta haluaisin päästä aloittamaan tämän HETI enkä vaikka parin viikon päästä. Kerrankin kun tämmöisiä tavoitteita itselleni asetan niin tulee typerä tauti mikä meinaa laittaa asiat heti uusiksi.

Mutta eipä tässä kai auta muu kuin odottaa että olo on semmoinen että on järkevää alkaa kuntoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti