torstai 15. syyskuuta 2011

Tylsää jumpanpitoa

Tällä viikolla, tiistaina, alkoi kansalaisopiston jumpat. Oli keksittävä jotain sellaista, mitä voi teettää kun itse ei voi hikoilla (eikä tiistaina onnistunut venyttelykään niistä selässä olevista lapuista johtuen). Tehtiin siis lihaskuntotesti. Jumppaajat tekivät pareittain testin niin että aina toinen parista teki liikkeen ja toinen laski toistot. Pitäisi itsekin tehdä samat testit nyt ja uudelleen sitten tammi- ja huhtikuussa, mitkä sovittiin että ovat seuraavien kuntotestien ajankohdat. Toivottavasti tuloksiin tulee parannusta ;).

Tänään oli sitten vuorossa urheiluseuran Kuntotrimmi-tunti. Sinne tein kahdeksan eri liikkeen kuntopiirin, ainakin osa jumppaajista alkoi olla viimeisellä kierroksella sen oloisia että taisi olla riittävän tehokasta tämäkin :).

Mutta oikeasti tosi tylsää ja turhauttavaa, kun ei itse voi tehdä juuri mitään! Huomenna onneksi on heti aamupäivästä lääkärikäynti jossa lääkäri katsoo lapputestin tulokset. Aion heti kun mahdollista kipaista lenkille (aika maltilliselle tosin, kun sunnuntaina on vuorossa Veisto-hölkkä) ja kaivaa kahvakuulat kaapista esiin :). Huomenna hiki lentää!

Ja tervetuloa, uusi lukija :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti