lauantai 14. elokuuta 2010

Jumppamotivaattori

Lattialla lihaskuntoliikkeiden tekeminen ei ole kauheasti houkutellut, minulla kun ei ollut kunnon jumppa-alustaa. Joskus vuosia sitten olen ostanut semmoisen kapean ja lyhyen, taiteltavan alustan mikä on oikeasti niin pieni että se menisi ennemmin peppualusena kesäteatterin katsomossa. Yritäpä sen päällä tehdä jotain selkä- tai vatsalihasliikkeitä. Ei kiitos. Loppuviikosta tuli postin mukana Anttilan pikkuinen mainoskuvasto missä oli heti ensimmäisellä aukeamalla urheiluvälineitä ja -vaatteita. Bongasin siitä Gymstickin jumppa/joogamaton.

Tänään kun kävimme Lahdessa anopin luona, kävin sen jumppamaton Anttilasta ostamassa. Nyt minulla on vihdoin ja viimein tarpeeksi iso alusta jumppaamista varten! Pituuteni nimittäin asettaa tiettyjä rajoituksia jumppa-alustalle, jos siihen haluaa mahtua edes melkein kokonaan. Tämäkään matto ei ihan yhtä pitkä ole kuin minä itse (178 cm vs. 172 cm) mutta kantapäät saa jäädä sitten lattialle ;). Maton mukana tuli harjoitus-DVD (jonka saatan joutua tänäiltana testaamaan kunhan tulen kotiin kesäteatterin yönäytöksestä, siellä on viimeinen kahviovuoro Ladypesiksen tiimoilta) sekä kuvitettu vihkonen jossa on erilaisia jooga-asentoja. Ensituntumalta jumppa/joogamatto on juuri sellainen kuin olen tässä jo pidemmän aikaa havitellut, kerron sitten kokemuksia kunhan pääsen sitä ensin testaamaan :). Hintakaan ei muuten ollut paha, alennuksessa 14,95€, ja maton mukana tuli kantokassi jossa se on helppo kuljettaa mukana.

3 kommenttia:

 1. Täällä ei kunto kasva, mutta onneksi kunto kestää, jos syön vaan silmillä. :) PS. Jos kirjojen tilaus houkuttelee, niin vastauksessa lisää. Ite laitoin tänään Bookplussalle tilauksen . Jee! PS. Mulle olisi kelvännut muutama lisäsentti: olen tappi, 162 cm.

  VastaaPoista
 2. Hmm. Mulle olis sitten kelvannut muutama kymmenen senttiä. Mikähän minä sitten olen: pätkä. :)

  Hyvä jumppamatto. Minunkin pitäisi hommata uusi, kun nykyinen on joutunut kissan kynsien teroituskohteeksi pari kertaa ja ohuempi, mutta pidempi, toimisi takuulla paremmin.

  VastaaPoista
 3. Jos joskus keksitään joku systeemi että voidaan siirtää pituuttaa ihmiseltä toiselle niin lupaan teille molemmille heti ainakin 5 cm lisää :D. Minulla kun on ponitytön mieli mutta pituudessa kasvoin poneista ohi jo ala-asteella...

  Itse en ehtinyt vielä testaamaan jumppamattoa (olin vasta puolenyön aikaan kotona kesäteatterista, ja aamulla oli herätys seitsemän jälkeen...) mutta mies kokeili ja sanoi että on hyvä, jalat ei luista vatsoja tehdessä :).

  VastaaPoista