lauantai 1. lokakuuta 2011

Syksyinen metsä on kaunis

Kävin tänään serkkuni kanssa pitkästä aikaa tekemässä oikein kunnon kävelylenkin metsässä. Aikaa saatiin kulumaan reilu puolitoista tuntia ja matkaa kertyi noin 8 km, vielä olisi kyllä jalat vieneet eteenpäin :). Kyllä vaan syksyinen metsä on kaunis. Olisi tehnyt mieli istahtaa kivelle ihailemaan maisemia, matka ei olisi sitten kyllä edennyt ;).

Upea syksyinen haapa jonka värit eivät pääse
kunnolla esille tässä kännykuvassa.
Sääkin suosi, jonkin verran tuuli mutta puolipilvistä ja lämpötila jossain vähän päälle +10 oli aika passeli ulkoilulle.

Muistin tässä kännykästä kuvia selatessani että pari viikkoa sitten oli Veisto-hölkkä, järjestyksessä kymmenes. Jos en ihan väärin muista, olen ollut mukana yhtä kertaa lukuunottamatta - 3 vuotta sitten olin tukevasti raskaana, enkä edes yrittänyt lähteä kiertämään lenkkiä vauvamahan kanssa ;). Hölkässä on aina kisaisäntänä tai -emäntänä joku tunnettu urheilija, tänä vuonna oli Tommi Evilä.

Sami Kauppinen haastatteli Tommi Evilää.
Suurimman osan 6,2 km lenkistä kävelin, alkumatkasta otin muutamia hölkkäpätkiä mutta jostain syystä se ei tuntunut ollenkaan hyvältä. Jalat oli raskaan tuntuiset, eikä kävelykään meinannut onnistua... No, pääsinpähän kuitenkin maaliin tultuani halaamaan kisaisäntää ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti