lauantai 8. lokakuuta 2011

Raakasuklaata!

Niin kauhiasti alkoi tehdä raakasuklaata mieli, että tänään oli pakko käydä Lifessa ostoksilla. Tämmöinen satsi lähti sieltä matkaan:


Viimeksi ostin sen Cocovin raakasuklaan valmistuspakkauksen, jossa oli näitä samoja aineksia (paitsi ei intiaanisokeria, joka on tuo ruskeasisältöinen pussi). Siinä pakkauksessa oli myös ruususuolaa (jota minulta löytyy kaapista) sekä lucumajauhetta. Sen jätin nyt ostamatta, koska nämäkin maksoivat jo ihan riittävästi... Agavesiirappia täytyy kokeilla rahkan sekaan, nyt olen makeuttanut rahka-annokseni luomuhunajalla. Kookosöljyäkin olisi ollut kaapissa mutta pienessä purkissa on vain puolet jäljellä niin otin sitten isomman, siitä riittää ainakin suklaan tekoon. Edelliseen raakasuklaasatsiin laitoin valmistuspakkauksessa mukana tulleet gojimarjat sekä kaapista löytyneitä cashewpähkinöitä, siitä tuli ihan mahottoman hyvää. Gojimarjoja on kaapissa vieläkin, kun ostin kesällä pussin K-Supermarketista. Niiden maku ei sellaisenaan oikein miellytä mutta raakasuklaassa ne ovat ihan äärimmäisen hyviä :).

Maltankohan odottaa huomiseen tuon suklaan kanssa vai onko se tänään vielä tehtävä jääkaappiin kovettumaan saunan jälkeen...

1 kommentti: