sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kesä ja loma

Nyt se alkaa, nimittäin neljän viikon kesäloma! Tänään käymme miehen kanssa katsomassa Mäntyharjun kesäteatterissa Kirje kotiin-näytelmän, jossa pääosaa esittää Kake Randelin, kertoohan näytelmä hänen elämästään :). Ensi-iltanäytös on myyty loppuun, eli siellä ollaan noin 630 muun ihmisen kanssa. Toivotaan ettei ne ukonilma tule nyt illaksi tänne, päivällä kun se riehui Lahdessa niin että Suur-Hollola-ravien alkuakin piti siirtää.

Huomenna startataan sitten kohti Kolia! Jo olen sitä ehtinyt odottaakin :). Saattaa olla että perhesovun säilyttämiseksi johdun jättämään läppärin kotiin, mutta viimeistään ensi viikonloppuna saatte sitten raporttia (ja tietenkin kuvia) reissusta. Yhteisestä pidemmästä lomareissusta on aikaa jo kuusi vuotta. Johan se on korkea aikakin päästä vähän tutuista ympyröistä pois, vaikka saattahan se ikävä iskeä äitiin nopeammin kuin lapsiin, jotka pääsevät nyt oikein urakalla yökylään mummin ja papan luo :).

Ihanaa kesäviikkoa kaikille, palataan viikon päästä asiaan :).

4 kommenttia:

 1. Hauskaa lomaa ja lomareissua! Raskikaa ostaa se vitosen maksava Kolin kartta, jos meinaatte enemmänkin siellä patikoida. Siitä oli hyötyä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, ja kiitos vinkistä :). Ehkä siihen voi vitosen sijoittaa ;). Riippuu vähän säistä että miten pitkiä lenkkejä viitsii lähteä patikoimaan, mutta onpahan se sitten ainakin (matka)muistona :).

  VastaaPoista
 3. No minä olisin pihistelly siinäkin, mutta onneksi Juha osti :D Harmi, kun en hoksannu aikaisemmin, meillähän se kartta on ihan käyttämättömänä jossain ja tuskin ihan heti ollaan uudestaan Kolille menossa. Olisit kyllä saanut sen, vaan eipä sitä enää ehi.

  VastaaPoista
 4. Itse asiassa me ostettiin sitten kuitenkin se pienempi 2 euron kartta ;). Majapaikassa oli se isompi kartta, sitä tutkittiin ja lainattiin sen verran että otettiin reppuun mukaan.

  Kuvia ja juttua on tulossa (toivottavasti) tällä viikolla, kunhan ehtisin tähän koneen ääreen...

  VastaaPoista