maanantai 24. tammikuuta 2011

Arvonnan vuoro :)

Päätin jo aikapäiviä sitten että sitten kun blogissa päästään sataan postaukseen, järjestän arvonnan - ja tämä on nyt sitten se kirjoitus nro 100 :).

Kerro mikä on suosikkivälipalasi :). Mistä saat virtaa päivään, mikä maistuu parhaalta liikunnan jälkeen tai millä hemmottelet itseäsi? Aikaa osallistua arvontaan on maanantai-iltaan eli 31.1.2011 klo 24 asti. Tiistaina sitten arvon voittajat.

Kaikkien kommenttikenttään viestinsä jättäneiden kesken arvotaan kaksi palkintoa:

1. Tupperware Pieni kaavin ja Pieni silikonivuoka
Kaapimella saa kätevästi pienemmätkin purkit puhtaaksi, ja leivonnassa se on oiva apu - taikinakulhon saa kaavittua niin puhtaaksi ettei leipurille jää niin suurta houkutusta lopun taikinan syömiseen ;).

2. Bambuinen tiskirätti
En kelpuuta omaan keittiööni enää muita tiskirättejä kuin bambulangasta neulottuja. Rätin voi muutaman päivän käytön jälkeen heittää pesukoneeseen 40-60 asteen pesuun, ja kohta on taas puhdas rätti valmiina irrottamaan lasten ruokailunjäljet pöydän pinnasta :).

(Lisään kuvat kunhan saan kameran akkuun lisää virtaa.)

Muista laittaa vastaukseesi myös sähköpostiosoitteesi että saan voittajiin yhteyden. Ansaitset itsellesi toisen arvan linkkaamalla tämän arvonnan omaan blogiisi :).

8 kommenttia:

  1. Osallistun, osallistun! :)

    Mutta sun kysymys on hankala. Mulle ei ole mitään erityistä suosikkivälipalaa. Tai treenipäivien iltana tykkään syödä mansikkarahkaa (mukana lisäksi mansikka-vaniljajugurttia ja sokeria, myönnän). Ihan siinä liikunnan jälkeen syön mitä kaapista löydän. Iltapäivällä töissä syön yleensä aina kipollisen jugurttia + ruisleivän. Tai ainakin niinä päivinä, kun olen menossa suoraan salille. Hemmotteluhetkiin suklaat, karkit, JÄÄTELÖ, keksit...

    No ei se kysymys sitten niin vaikea ollutkaan :)

    Sähköpostia tuo lomake ei näköjään kysy, enkä halua sitä tähän esille laittaa. Mutta tiedät mistä saat minut kiinni, jos nyt niin suuri ihme kävisi, että voittaisin ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kiva, kerron toki tästä omassa blogissakin. :)

    Vaikka Ehrmannin rahka ananaspalojen kera on vissiin ikuinen välipalasuosikkini varsinkin liikuntapäivinä, niin juuri nyt mandariinit maistuu makealta. Syön niitä aika tosi paljon ja niistä tuntuu sitä lisävirtaa tai pirteyttä löytyvän.

    VastaaPoista
  3. Hmm, joku ihana smoothie. Esim. banaania, ananasta, kookosmaitoa, kookosöljyä ja hunajaa.:)

    (moumou@indiedays.com)

    VastaaPoista
  4. Yleisin välipalani on jokin hedelmä; banaani tai appelsiini. Tai jugurttia (maustamaton!) myslin kera. Hemmotteluhetkiin soveltuu parhaiten jäätelö :)

    fantti30(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Paras välipala on rahka marjoilla!

    evejaron@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Hei! Voitit blogissani olleen arvonnan! :) Ja sinullakin on täällä näköjään arvonta menossa, pitääpä osallistua, jos onni vaikka suosisi vastapalveluksena. :D

    Paras välipala on ehdottomasti rahka ja mansikat, sauvasekoittimella pehmeäksi muussattuna. :)

    kevyempiloppuelama@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Hmmm...itselläni yleisin välipala on muki kahvia, ruisleipä palanen kera juuston ja paprikan ja lopuksi suklaakeksi! :)

    tiinuska86@netti.fi

    VastaaPoista
  8. "Kaapimella saa kätevästi pienemmätkin purkit puhtaaksi, ja leivonnassa se on oiva apu - taikinakulhon saa kaavittua niin puhtaaksi ettei leipurille jää niin suurta houkutusta lopun taikinan syömiseen ;)"

    Tai sitten leipuri saa paremmin kaavittua suuhunsa kulhosta viimeisetkin rippeet :D (Minun kohdalla se todennäköisempi vaihtoehto...)

    VastaaPoista