keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hyvä reeni, parempi mieli.

Tänään pakkasin muksut ja kahvakuulan autoon ja hurautin salille. Edellisestä kahvakuulailukerrasta on luvattoman pitkä aika... Alkuun kävelin juoksumatolla reilun kilometrin, sitten huhkin kasikiloisen kanssa vähän alle puolituntia (yhdessä välissä kerättiin salin lattialle levinneet pähkinät ja rusinat takaisin kuppiin...) ja loppuun tein vielä pienen vatsalihastreenin lattialla, sen päälle pienet venyttelyt. Olipa hyvä mieli sen jälkeen :).

Jaa niin miten pääsin keskellä päivää salille? No kun olen sairaslomalla. Oikea hartia kipeytyi taas, ja tuossa lapaluun oikealla puolella oli niin kipeä kohta, että rintsikoitten olkainkin painoi liikaa. Lääkäri totesi, että siinä on lihaksen kiinnittymiskohta ja se on tulehtunut. Ja määräys syödä viikon kuuri Burana-Sirdalud-yhdistelmää. Onneksi ei ihan viikkoa tarvinnut kolme kertaa päivässä moisia nappeja ottaa (Sirdalud väsyttää mahottomasti - no, senkin kolmiolääke), vaan huomasin eilen ilokseni ettei se tulehtunut kohta enää ole kipeä. Taidan tämän viikon pitää vielä Buranan mukana ruokavaliossa mutta Sirdaludid saa jäädä pakettiin, vastaisuuden varalle... Ja kun kysyin lääkäriltä, pitääkö nyt liikuntaa rajoittaa sen tulehduksen takia, niin ei kuulemma tarvinnut. Eikä se tosiaan tuntunut hullummaksi muuttuvan, päin vastoin.

Salirehkimisen jälkeen herkuteltiin nokkosletuilla.


Ja jälkikasvulle maistui, oli kuulemma hyviä nokkoslettuja :). Ostin lauantaina Uutelan yritystalon avajaisista Aten Marja-Aitan myymälästä virtasalmelaisia lettujauhoja. Vinkki 5-tien kulkijoille ja Mikkeliin mänijöille, kannattaa poiketa :). Aukioloajatkin on aika kivat, arkisin iltakahdeksaan ja lauantainakin kuuteen.

Kuopukselle lettuja hillolla ja maitoa Muumi-lasista.
 Palataan vielä kuvien muodossa synttäripäivääni. Hemmottelin itseäni vähän herkuilla... ja muistin taas, miksi teen niin harvoin muffinsseja - inhoan sitä taikinan lusikoimista vuokiin...

Suklaamuffinsseja. Oli muuten aika hyviä...

Tämän sain äidiltäni, jääkaappimagneetti :). Sitä en tiedä
mitä liikettä tuo possurouva noilla kuulilla tekee, mutta
aika hauska idea ;).

1 kommentti:

  1. Kiva, että voin käydä täällä aina väijymässä ihania lettuja ja suklaamuffinsseja. Mutta jotenkin tuntuu, että "virtuaalireenini" ei ihan riitä tässä projektissa... ;)

    VastaaPoista