lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden vikat treenit

Eilen illalla tartuin pitkästä aikaa kahvakuulaan. En edes muista, milloin edellinen kerta oli. Fibromyalgian ja tenniskyynärpään aiheuttamat käsisäryt ovat pitäneet huolen siitä, etten tee käsillä mitään ylimääräistä. Neulonut olen kyllä ahkerasti, muutamat villasukat ja lapaset. Se on ollut kuitenkin mielelle sellaista terapiaa että neulomiskieltokäskyn noudattaminen olisi ollut aika hankalaa.

Eilinen kahvakuulatreeni ei ollut kovin kummoinen pitkästä tauosta johtuen - kasikiloisella turistikuulalla heilautukset (sekosin laskuissa - noin 30 per käsi), rinnallevedot, rive + vauhtipunnerrus sekä tempaus. Mutta oli se vaan ihanaa! Tiesin jo ennakkoon, missä se tuntuu eniten. Toki hartiat ja ojentajat ovat vähän arkoina mutta eniten tauko tuntuu tuossa käsivarressa, heti ranteen takana, mihin se kuulan pentele aina pamahtaa vaikka sen kuinka yrittää rinnallevedossa pehmeästi kääntää ja ottaa vastaan. Siitäkin huolimatta, että minulla on KettleGuardit käytössä. Ja oli taas kiva huomata, että vaikka taukoa nostamisessa olikin niin silti tekniikkaa ei tarvinnut kauaa hakea. Ja tempaukset sujuivat niin hyvin, että taidan jatkossa painottaa treenit niihin. Jospa sen 12 kiloisenkin saisi pikkuhiljaa mukaan tempauksiin.

Kohta taidan suunnitella vähän zumbakoreografioita viikon päästä alkavaa kevätkautta varten. Ihan koko settiä en laita uusiksi, noin puolet biiseistä menee vaihtoon jos ehdin opetella uudet riittävän hyvin. Mukana kun on vielä semmoisia kappaleita joita kesällä zumbattiin puistossa, niin ne taitaa joutaa nyt jo arkistoon. Siellä arkistossa on kyllä yksi sellainen helmi, jonka taidan vähäksi aikaa kaivaa esille tähän uuteen listaan :).

Ainiin - kävin tänä aamuna vaa'alla. Se näytti vähän vähemmän kuin pelkäsin. Kiva juttu :). En ollutkaan ryssinyt koko hommaa niin pahasti kuin luulin. Siitä palkkioksi leivoin mokkapaloja että saadaan tänään herkutella kun lähdetään miehen ja lasten kanssa mummilaan. Huomenna on ensi Maanantai ;).

Hyvää Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti