lauantai 12. toukokuuta 2012

Vauhtipunnerrus kahdella kahvakuulalla

Huh, nyt olen toipunut sen verran viime viikonlopusta että siitä kärsii jo kirjoittaa tännekin ;). Ei vaan, rankkaahan se oli ja vieläkin on mustelmia jaloissa ja käsivarsissa, mutta yllättävän nopeasti tuommoisesta "rääkistä" palautui. Kirjoitan kahvakuula ohjaajakouluksesta tarkemman raportin lähipäivinä.

Perjantaina tein ensimmäisen kuulatreenin koulutuksen jälkeen. Torstaina kävin kyllä salilla mutta pidin näppini irti uusista kisamallin kuulista, joita salille oli ilmestynyt ilahduttava määrä. Varmistin tämän pidättäytymisen sillä etten ottanut rannesuojia mukaan...Kahvakuulien sijaan tein soututreenin, fysioterapeutti suositteli sisäsoutua. Kolmen kilometrin kohdalla lopetin, kun selässä alkoi tuntua epämiellyttävältä. No, pikkuhiljaa lisään matkaa, soutaminen on kuitenkin sellaista toistuvaa liikettä mitä ei tule muuten tehtyä. Perjantain treeniin sisällytin high pullit sekä vauhtipunnerrukset kahdella 8kiloisella. Koulutuksessa kokeilin ekaa kertaa kahta kuulaa, sehän olikin yllättävän helppoa - toki tekniikkaa täytyy treenata paljon mutta en jättänyt sormiani kertaakaan kahvojen väliin, se on jo hyvä alku.

Eilen lähdettiin ensimmäisen kerran koko perheen voimin etsimään geokätköä. Etenkin 5v esikoinen oli innoissaan "aarteenetsinnästä". Harmi vaan ettei sitä kätköä löytynyt... Kyseessä oli mysteerikätkö, saattaa olla että ratkaisin sen arvoituksen vähän pieleen eli koordinaatit eivät olleet oikein. Sitä täytyy joku toinen kerta tutkia tarkemmin. Se kätkö kun on tästä meiltä alle puolen kilometrin päässä... Tänään kävimme iltalenkillä rautatieaseman kautta, sieltä sain sitten sen ensimmäisen löydetyn geokätkön. Ihmeen hiljainen oli asemanseutu, johtunee viileähköstä säästä ja siitä ettei kesäravintola Kurkiniemi ole vielä auki.

Ainiin. Keskiviikkona kävin ostamassa itselleni vihdoin ja viimein ne juoksuhousut. Voi miten hyvältä ne tuntuu jalassa! Craftin caprimittaiset pökät, mustaa ja aniliininpunaista. Ne on ihkut.

2 kommenttia:

  1. Multa taitaa löytyä samanlaiset juoksupöksyt, ne on i h a n a t! Täällä vain on vielä niin kylmää, ettei ole raaskinut ne jalassa juosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään niitä vielä hölkkälenkillä ole pitänyt, vaan salilla :). Hyvin toimii sielläkin, ja on ainakin käyttöä...

      Poista