keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Reilu viikko...

... aikaa siihen kun pitäisi olla kunnossa. Siis saada taas tämä hiekkapaperi pois kurkusta ja olo muutenkin normaaliksi. Toukokuun ekana viikonloppuna on nimittäin Lahdessa Spartanin kahvakuula ohjaajakoulutus. Vähän hirvittää että miten kaksi päivää jaksaa mutta eiköhän se siitä. Kai minulla on "ihan normaali kunto" tai jotain, niinkuin koulutuksen kuvauksessa sanottiin. Ja kun koulutus on kaksipäiväinen, olen sopinut meneväni ystäväni luo yöksi. Kivaa :). Ei olla moneen vuoteen oltu kuin satunnaisesti yhteydessä (paitsi nyt viimeisen pari vuotta vähän enemmän, mutta enimmäiseen Facebookin kautta - säälittävää?), johan se onkin aika viettää tyttöjen iltaa. Sattui "sopivasti" että hänen miehellään on yötöitä, saadaan höpötellä ihan kaikessa rauhassa ;).

Ja tänään lankesin. Kun näin, niin oli pakko ostaa. Siis ihan pak-ko. En voinut estää itseäni. Ja join siitä iltateeni. Oli hyvää, ehkä parempaa kuin mistään muusta mukista.
Primadonnan hevonen. Kuva lainattu Iittalan verkkokaupasta.
Siis kesän 2012 sesonkimuki. Pelasin varman päälle ja ostin sen heti kun näin, ettei käy samalla tavalla kuin Ruusutarha-mukin kanssa (kesän 2010 sesonki). Onneksi sain sen sitten huuto.netin kautta itselleni. Joo-o, yhdenlainen hulluus tämäkin... Onpahan ainakin mukeja kun tulee vieraita, vaikka muut astiat loppuisi kesken :D.

2 kommenttia:

  1. Primadonnan hevonen on i-h-a-n-a. Pitää minunkin hakea se varastoon heti seuraavalla kauppareissulla!

    VastaaPoista
  2. Iiihanaaaa. Täälläkin on jo Primadonnan hevonen, tosi sympaattinen, kun en oikein tykännyt Mymmelin äidistä enkä WDC-mukista <3 Paranemista!

    VastaaPoista